ПОДХРАНВАЩ СПРЕЙ ЗА КОСА OLIVE OIL

Подхранващият спрей за коса с маслиново масло е отличен начин да предоставите хидратация и подхранване на косата си.

Какаво е маслиново масло и за какво се използва в грижата за косата ?

  1. Хидратация и подхранване: Маслиновото масло е богато на витамини и антиоксиданти, които помагат за хидратацията и подхранването на суха и увредена коса.
  2. Спазване на влагата: То образува защитен филм около косата, който предпазва от загуба на влага и изсушаване.
  3. Укрепване и стимулиране на растежа: Маслиновото масло може да подпомогне укрепването на косата и да стимулира здравия растеж на косата.
  4. Придаване на блясък и гладкост: Приложено на косата, маслиновото масло придава блясък и прави косата по-гладка.
  5. Защита от увреждания: Антиоксидантите в маслиновото масло помагат да се предпази косата от външни вредни влияния като слънце, топлина и замърсявания.

За още по-добри резултати спреят на NISHMAN съдържа и ланолиново масло

Какво е ланолиново масло и за какво се използва в грижата за косата ?

Ланолиновото масло е вещество, което се извлича от вълната на овцете. ( извлича се чрез прекарване на овча вълна през центрофужна машина, която отделя маслото от други химикали и остатъци. Процесът се извършва след стригане на овцете, така че извличането на ланолин не причинява вреда на овцете). То е естествено масло, което се създава в космените фоликули на овцата и има за цел да поддържа вълната и кожата на овцата хидратирани и защитени от влага. Ланолинът се извлича и рафинира, за да се получи ланолиновото масло, което се използва в козметични продукти.

Ланолиновото масло е популярно сред производителите на козметика и грижа за косата поради няколко причини:

  1. Хидратация и подхранване: Ланолиновото масло е отличен емолиент, което означава, че може да задържа влагата в кожата и косата. То помага за подхранване на суха и увредена коса, правейки я по-мека и гладка.
  2. Запазване на влагата: Ланолинът образува защитен слой върху косата, който помага да се запази влагата, предотвратявайки изсушаването и накъсването на краищата.
  3. Укрепване на косата: Поради своите подхранващи свойства, ланолиновото масло може да подпомогне укрепването на косата, като я прави по-устойчива на счупване.
  4. Гладка текстура: В козметични продукти като балсами и маски за коса, ланолиновото масло може да придаде на продукта гладка текстура, която прави косата по-лесна за разресване и стилизиране.
  5. Блестящ външен вид: Ланолиновото масло може да придаде блясък и живот на косата, като подобри външния ѝ вид.

 

 


17.75 лв.

Наличност: Налични са само 2

ПОДХРАНВАЩ СПРЕЙ ЗА КОСА OLIVE OIL
NOURISHING SHEEN SPRAY

Подхранващ спрей за коса с масилново масло на NISHMAN ще осигури на косата Ви озаряващ лек блясък, без да я омазнява и замърсява. Възстановява естествения баланс на себума на скалпа и подхранва корените. Подходящ е за всеки тип коса.
Не съдържа алкохол
обем: 400мл

Приложение: Преди употреба добре разклатете спрея. Нанесете на чиста и влажна коса след измиване или по време на деня, когато усещате нужда от допълнителна хидратация. Разнесете равномерно по дължините и краищата на косата (ланолинът може да намали загубата на вода с 20 до 30 %, така че най-ефикасният начин на употреба е на влажна или мокра коса). БЕЗ изплакване.

Подхранващ спрей за коса с маслиново масло ще  помогне за възстановяване на хидратацията и еластичността на косата, както и за предпазване от увреждания. Изключително подходящ за боядисана, често третиране, суха и изтощена коса.

Терапии и ритуали за косата с NISHMAN

1. Използвайте ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН ЗА УВРЕДЕНА КОСА INCA 03 . Нанесете с масажни, леки движения по скалпа и дължината. Измийте обилно с вода

2. Подсушете и след това нанесете на желаните от Вас места ПОДХРАНВАЩ СПРЕЙ ЗА КОСА OLIVE OIL

3. Оформете желаната прическа с помощта на СТИЛИЗИРАЩ ТОНИК-СПРЕЙ ЗА КОСА/ GROOMING STYLING SPRAY

 Вижте какво споделят други купувачи за продуктите на NISHMAN
и дайте своето мнение

ОТЗИВИ ⭐⭐⭐⭐⭐

Вие сте бръснар, фризьор, собственик на салон за красота или искате да бъдете дистрибутор на NISHMAN?

Попълнете формата за регистрация, изчакайте одобрение и получете най-ниската цена за работа с бранда