ГРЕБЕНИ ЗА КОСА NISHMAN

14.00 лв.19.00 лв.

ГРЕБЕНИ ЗА КОСА NISHMAN

HAIR COMBS

• стилен дизайн
• удобни за ползване
• качествена и здрава изработка
• идеални за направата на многообразни видове прически
• черен цвят
• 6 различни вида (025, 34, 37, 42, 43, 47 )

Важно е да изберете гребени за коса NISHMAN, който отговаря на вашите нужди и тип на косата Ви. Подборът на правилния гребен може да подобри грижата за вашата коса и да ви помогне да постигнете желаните стилове и прически.

Как да избера кои гребени за коса NISHMAN са подходящи за моята коса?

youtube video

  1. Материал: Гребените могат да бъдат изработени от различни материали, като пластмаса, дърво, метал, силикон и дори натурални материали като рог или кокосово влакно. Изборът на материал може да влияе върху гладкостта на гребена, статичното електричество и комфорта при използване.
  2. Типове зъби: Различни гребени имат различни типове зъби, които са подходящи за различни видове коса. Широките зъби са добри за гъста или къдрава коса, докато тесните зъби са подходящи за фина или права коса. Гребен с двустранни зъби може да предостави възможност за различни стилове на прически.
  3. Антистатични свойства: Гребени с антистатични свойства могат да помогнат да се намали статичното електричество и заплитанията по време на разресване.
  4. Ергономичен дизайн: Хубавите гребени обикновено имат ергономичен дизайн, който прави използването им по-удобно. Гребените с някакъв вид грип или ръкохватка за по-добър контрол са чест избор.
  5. Съвместимост с мокра или суха коса: Някои гребени са предназначени специално за използване на мокра коса, докато други са по-подходящи за суха коса. Определете своите нужди, преди да изберете гребен.
  6. Размер и форма: Размерът и формата на гребена могат да влияят върху това колко добре той се адаптира към различните части на главата и как стилното гримиране може да бъде.Ако не намирате подходящият гребен, NISHMAN  Ви предлага още 5 други видове от специалната серия ГРЕБЕНИ ЗА КОСА “Т” СЕРИЯ или имате нужда от КРЪГЛА ЧЕТКА ЗА КОСА NISHMAN

 

 

Вие сте бръснар, фризьор, собственик на салон за красота или искате да бъдете дистрибутор на NISHMAN?

Попълнете формата за регистрация, изчакайте одобрение и получете най-ниската цена за работа с бранда